Business – Vital Focus

Business

Vital Focus ontwerpt Werk & Fit trajecten om een groep mensen samen te laten werken aan hun leefstijl. Wekelijkse workshops met elke keer een ander thema, gedurende een periode van minimaal 3 maanden gaan gepaard met uitgebreide meet- en weegmomenten. Samen sporten, leren hoe je lichaam werkt, leren over gezonde voeding, koken, binnen en buiten zijn. Op deze manier blijft het interessant voor de sporter en meetbaar voor de opdrachtgever wat we samen realiseren.

Voorbeelden van groepen:


. Werknemers van een sociale werkplaats
. Cliënten behorende tot één zorginstantie
. Collega's uit het reguliere bedrijfsleven
. Jongeren zonder dagelijkse scholing of werk

Per groep bekijken wij wat de vraag is van onze opdrachtgever en wat het beste past bij de sporters.

Individueel

Wij maken tijd voor zowel cliënten als werknemers.

Het komt regelmatig voor dat één van de aandachtspunten of doelen in het zorgplan van een cliënt gaat over zijn of haar vitaliteit. Fitter worden, gezonder leven, sporten... Vaak kan een begeleider hierin niet veel meer doen dan de stap met de cliënt zetten naar een vereniging of sportschool. Daar moet de cliënt vervolgens zelfstandig gaan sporten... Het gevolg? Afgesloten jaarlidmaatschappen en de cliënt zit thuis...
Wij pakken dit stukje zorg voor de cliënt graag op. Simpelweg omdat wij de kennis van zorg én sport in huis hebben. Daarnaast hanteren wij geen langdurige contracten en bieden wij een speciaal lidmaatschap aan voor cliënt én eigen begeleider. Handig hè?

Wanneer een werknemer specifieke aandacht nodig heeft of bijvoorbeeld liever alleen dan in een groep functioneert, zetten wij ook individuele trajecten uit. Wij onderhouden contact met eventuele betrokken zorgpartners om ons sport- en vitaliteitsaanbod zo veel mogelijk af te stemmen op de werknemer. Verzuimverlagend én efficiënt!

Herken jij één van deze situaties?

Ja! Ik wil graag meer info!

Groepen

In een besloten groep werken aan je eigen vitaliteit... Laagdrempelig, stimulerend & gezellig! Vital Focus houdt zich al bijna 4 jaar bezig met het verbeteren van de vitaliteit van mensen. De Werk & Fit trajecten die wij hiervoor hebben ontwikkeld zijn afwisselend, meetbaar en bovenal erg leerzaam. Gebleken is dat binnen een groep werknemers het verzuim in een jaar tijd kan dalen van 4 dagen gemiddeld per maand naar maar 2,5 dag. Ook levert wekelijks samen sporten een verbeterde communicatie en samenwerking op.

Benieuwd naar de inhoud van zo'n Werk & Fit traject?

Ja! Ik wil graag meer weten!

Menzis

Menzis Werk Gezond heeft ons toegevoegd aan hun Providersboog. Wat houdt dit in? Menzis stimuleert op deze manier de keuze van ondernemers om iets te organiseren rondom de vitaliteit van zijn medewerkers. Omdat het aanbod van Vital Focus uniek is en erg praktisch én meetbaar, raadt Menzis ons aan als partij om mee samen te werken. Menzis deelt mee in de kosten voor een Werk & Fit traject dat bij ons wordt afgenomen.

Interesse in deze vorm van co-financiering?

Ja! Graag meer info!
DIRECT STARTEN